Sandalen en slippers op maat

Er zijn nogal wat momenten en omstandigheden dat je behoefte hebt aan ander schoeisel dan de schoenen die je meestal draagt, en waarin je steunzolen passen. Leuke sandalen voor in de zomer of op vakantie bijvoorbeeld, of comfortabele slippers voor thuis. 

En nee, dat zijn niet per se de modellen waar alleen je oma blij van wordt! Gelukkig heb je een ruime keuze uit trendy modellen en kleuren. Zo kun je goed en gezond prima combineren met mooi en stijlvol. In de slippers en sandalen op maat is de (therapeutische) ondersteuning die jij nodig hebt al verwerkt. 

Voetmeting

Of je nu kiest voor een van de standaardmodellen of zelf je slippers of sandalen ontwerpt: het (corrigerende) voetbed wordt afgestemd op jouw voeten. Net zoals dat we dat voor steunzolen doen, maken we een 3D-scan van je voeten en op basis daarvan maken we een digitale mal, een afdruk van je voeten waarin het voetbed heel nauwkeurig in beeld is gebracht. Het grote verschil is dat je nu geen extra (steun)zool in je schoen legt, maar dat het voetbed al voor jouw voeten op maat is gemaakt.

Voeten op Texel levert maatwerk sandalen en slippers voor dames en heren.

Je eigen unieke slippers!

Na drie tot vier weken worden jouw unieke slippers of sandalen geleverd. In onze praktijk kunnen we dan samen met jou controleren of de sandalen of slippers perfect passen. We geven je tips mee voor onderhoud en draagplezier.

Lukt het niet om ze persoonlijk op te halen? Geen probleem, dan verzenden we je slippers of sandalen naar het gewenste huis- of vakantieadres.

Image

Vergoedingen

Binnen de meeste aanvullende verzekeringen wordt podotherapie (gedeeltelijk) vergoed. Een verwijzing van de huisarts is niet meer nodig. Sommige verzekeraars hanteren een totaalbedrag voor voetzorg. Dat betekent dat zowel de consulten als de hulpmiddelen, zoals zolen, ortheses en nagelbeugels, uit dat budget worden vergoed. Bij andere maatschappijen kunnen dat gescheiden budgetten zijn. 

Wil je weten wat de vergoedingen zijn van jouw ziektekostenverzekeraar? Kijk dan in het Vergoedingenoverzicht Podotherapie 2022 van de Nederlandse Vereniging Van Podotherapeuten (NVVP)

Klant aan het woord

Mw A. te Den Burg
Het verbaasde mij hoe snel ik wende aan de zolen. Ik loop een stuk prettiger! Mw A. te Den Burg

Afspraak maken?

Voeten op Texel is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur. Heb je vragen vooraf? Bel of mail ons gerust.

Foto insturen?

Wil je een foto ter beoordeling insturen, dat kan je deze mailen of via whatsapp naar ons toesturen.

Image

Voeten op Texel

Zanddijk 8

1795 KC  De Cocksdorp