Slippers

slippers-met-steunzool.jpgOp een zomerse dag wilt u lekker op slippers lopen. Maar hoe moet dat met uw inlegzolen? Gelukkig is er een oplossing voor het dragen van een open schoen. FITS biedt namelijk volledig op maat gemaakte sandalen en slippers met podotherapeutische ondersteuning. Zo ziet u er modieus uit, maar heeft u tóch een klachtenvrije zomer en een aangenaam loopcomfort.

Hoe werkt het?

In de praktijk hebben wij een modellenboek waaruit u de slipper kunt kiezen die u het mooist vindt. De 3D scan uw huidige zool, die al gemaakt is bij Voeten op Texel wordt ingestuurd naar FITS. Kom eens langs en laat u verassen door de verschillende modellen, kleuren en mogelijkheden! Vaak kunt u de slippers binnen drie weken nadat ze zijn aangemeten al in ontvangst nemen.

slippers-met-steunzool2.jpgDe slippers en sandalen worden alleen als service product aangeboden aan de eigen patiënten van Voeten op Texel. Als u een inlegzool heeft die niet bij Voeten op Texel is gemaakt is de 3D scan van uw zool niet aanwezig en kan er niet een identieke zool worden gemaakt in de slipper of sandaal.

Waarom FITS?

- U krijgt een op maat gemaakte slipper met een volledig therapeutische werking. Deze slipper vervangt uw steunzool op zomerse dagen. 
- FITS is een professioneel product, mede dankzij de samenwerking met professionele voetspecialisten.
- De slippers worden op maat gemaakt, voor ieder voettype. 
- De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren.
- FITS is een jong product dat elke dag streeft naar ontwikkeling en verbetering. 
- De slipper wordt meestal (deels) vergoed.

slippers-met-steunzool3.jpg slippers-met-steunzool4.jpg  slippers-met-steunzool5.jpg