Pedicure praktijk

Even voorstellen: 12c85d11daf950dcce5f04edc39cdf11_f76.jpg

Mijn naam is Willeke Heersink. Sinds november 2015 ben ik gediplomeerd pedicure en op dit moment studeer ik verder voor medisch pedicure. Oorspronkelijk kom ik uit Varsseveld. In 2010 ben ik na de havo de opleiding podotherapie in Enschede gaan volgen, waardoor ik eind 2014 bij Nicollette terecht ben gekomen, en een jaar stage bij haar heb gelopen. Hierdoor heb ik de fijne kneepjes van het vak bij haar geleerd. Tijdens deze stage ben ik erachter gekomen dat ik het werk als pedicure met veel plezier en liefde doe. Daarom zal ik vanaf januari 2016 als pedicure werkzaam zijn bij Voeten op Texel. In de praktijk als ambulant pedicure, maar ook als podotherapie assistent kunt u mij tegen komen in de praktijk.

 

Pedicure in de praktijk of ambulant

Het is mogelijk om afspraken voor pedicurebehandelingen te maken in de praktijk, maar Willeke kan ook bij u thuis de behandeling uitvoeren. Hiervoor geldt wel een meerprijs.  

 

Podotherapie assistent

Vanwege de ervaring in het vak als podotherapeut kunt u Willeke ook tegenkomen als podotherapie assistent. Dat betekent dat u bijvoorbeeld zolen bij haar af kunt halen. Mocht u al zolen hebben en er moet iets met spoed veranderd worden aan de zolen, Willeke heeft ruim voldoende ervaring om u verder te helpen. 

 

Kwaliteitswaarborging

Voeten op Texel is aangesloten ProVoet, ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.